DUDEjen valmentajat

ME OHJAAMME DUDEJA

Tuemme sinua tielläsi työelämään!

Vinkki:

Vie hiiri kuvan päälle tai kosketa mobiilinäytöllä kuvaa nähdäksesi henkilön kuvauksen.

Olen Leena Toivanen ja vedän DUDEn kokonaisuutta; osallistujien, yritysten ja hankkeen hallinnolliset asiat ovat minun vastuullani. Minuun voi siis ottaa yhteyttä, oli DUDE-asia mikä vaan. Jos en itse aina tiedä vastausta, ainakin tiedän kuka tietää. Käytännössä tapaan uusia DUDElaisia ja yrityksiä, sekä sparraan ohjaajiamme. He ovatkin huippuosaajia, ja DUDEa tehdään yhteistyön kautta.

Centriassa olen TKI-koordinaattori, mikä tarkoittaa, että suunnittelen ja vedän hankkeita erityisesti digitalisaatio-teemassa. Teen myös hankeviestintää. Minun vahvuuksiini kuuluu kirjoittaminen, innovointi ja kokonaisuuden hallinta. Työni on todella monipuolista, mikä on vaan mukavaa. Kun en pohdi DUDEen liittyviä asioita, mielessä pyörii digitaalinen liiketoiminta ja logistiikka sekä etätyössä oppiminen ja hyvinvointi. Aika laaja työnkuva siis!

Vapaa-ajalla tykkään lukea ja taiteilla. Tavoitteenani on, että kotonamme olisi vain itse tehtyä taidetta, mutta vielä en ole siihen päässyt. Elelen yhdessä puolisoni kanssa punaisessa tuvassa. Perunamaa puuttuu, mutta viherpeukaloa minulla ei olekaan. Lähden mielelläni reissuun, kun mahdollisuus tulee. Erityisesti lämpimät kohteet kiinnostaa, talvesta saa nauttia kotonakin.

Nuori tai yrityksen edustaja; ota rohkeasti yhteyttä! Mietitään yhdessä parhaat askelmerkit tulevaisuuteen!

Lähetä Leenalle sähköpostia

Leena Toivanen

Olen Hanna Lahnalampi ja työssäni vastaan opiskelijoiden ohjauksesta, avoimen amk ja verkko-opetus Averkon toiminnasta. Tehtäväkenttäni on laaja ja monipuolinen, jossa korostuu erityisesti yhteistyö koko Centria henkilöstön ja kaikkien opiskelijoiden välillä.

Opiskelu, valmistuminen ja työelämään siirtyminen ovat askelia, joissa toivon pystyväni tukemaan nuoria ja nuoria aikuisia. Työelämä kehittyy koko ajan ja yritysten osaamistarpeet muuttuvat. Yksi tärkeä tehtäväni onkin pysyä työelämämuutosten perässä. 

Dude-hankkeessa järjestän oman asiantuntijuuden näkökulmasta työpajoja ja henkilökohtaista ohjausta sitä tarvitseville. Pyrin myös vahvistamaan osallistujien sosiaalisia taitoja ja heidän hyvinvointiaan.  Nuorten omien vahvuuksien löytäminen ja persoonallisuus piirtein tunnistaminen ovat lähellä sydäntäni ja autankin osallistujia kehittämään itsetuntemusta Workplace Big Five – persoonallisuustyökalun avulla.

Vapaa-aikani kuluu erilaisen liikunnan parissa. Odotan innolla tulevaa hiihto- ja laskettelukautta. Aikani kuluu lapsia kuljettaessa harrastuksiin ja uutena lisänä koiran kanssa lenkkeily. Nautin valtavasti luonnossa liikkumisesta. Siellä palaudun arjen hektisyydestä ja se auttaa pitämään mielen positiivisena.

Lähetä Hannalle sähköpostia

Hanna Lahnalampi

Olen Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva uraohjauksen ja työelämävalmennuksen osaaja. Opiskeluajoistani asti olen ollut kiinnostunut erilaisista työllistymiseen liittyvistä kysymyksistä ja teemoista. Pääosin olen työskennellyt erilaisten työnhakijakohderyhmien kanssa, ohjaten ja tukien
nykyisellä urapolulla tai kokonaan uusien mahdollisuuksien äärelle.

Olen joskus kuvannut omaa työtäni ja osaamistani sillanrakentajan työksi yksilön ja työelämän välillä. Olen innokas tukemaan ja löytämään uusia urapolkuja ja vaihtoehtoja työllistymiseen. Parasta työssäni on se, että saan olla rakentamassa uskoa tulevaisuuteen ja siihen, että jokaisella on mahdollisuus kulkea omannäköistään polkua työelämään tai jatko-opintoihin. DUDE-hankkeessa tehtävänäni on olla mukana kunkin osallistujan yksilöllisissä tilanteissa. Tämä sisältää mm. sen, että pohdimme yhdessä omaa urapolkua ja niitä asioita, jotka ovat sinulle tarpeellisia eteenpäin pääsemiseksi. Lisäksi tehtävänäni on järjestää yhteistyössä muun DUDE-tiimin kanssa erilaisia reissuja tapahtumiin/messuille sekä työpajoja. 

Vapaa-ajalla nautin perheen kanssa yhdessä tekemisestä sekä kuntoliikkumisesta.

Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan, kuinka voimme olla avuksi sinulle. Nähdään ja kuullaan!

Lähetä Anni-Maijalle sähköpostia

Anni-Maija Viitasaari

Hei, olen Mitha Rachel Jose. Muutin Intiasta Suomeen vuonna 2017. Olen ammatiltani ohjelmistosuunnittelija: valmistuin Intiassa tietojenkäsittelytieteistä. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa intialaisesta yliopistosta, jossa minulla on myös seitsemän vuoden työkokemus opettamisesta. Opetustyön ohella olen toiminut opiskelijoiden mentorina ja motivaattorina.

Aloitin työt TKI-kehittäjänä Centrian digitalisaatiotiimissä syyskuussa 2019. Erilaisissa digitalisaatioprojekteissa keskityn tekoälyyn, koneoppimiseen ja lohkoketjuihin. Työskentelen myös opettajana kaikenlaisilla tietotekniikkaan liittyvillä Centrian kursseilla.

Toimin ohjaajana myös DUDE-hankkeessa ja autan osallistujia paitsi teknisesti, mutta myös ei-teknisissä ongelmissa, tukeakseni heidän päämääriään työuran tai opintojen aloittamisessa.

Vapaa-ajallani minusta kuoriutuu perhenainen ja viihdyn parhaiten kahden suloisen poikani seurassa, joista toinen on 9-vuotias ja toinen 1,5-vuotias. Lisäksi rakastan perinteisten intialaisten ruokien kokkailua, leivontaa ja ystävien ja perheen kanssa seurustelua. Kävelen päivittäin 30–45 minuuttia pitääkseni itseni kunnossa.


Lähetä Mithalle sähköpostia

  

Mitha Rachel Jose

Tervehdys,

olen Jani Valjus ja toimin DUDEssa ohjaajana, erityisesti tietotekniikan ja tekniikan aiheiden ohjaajana ylipäänsä. Toimin myös yleisesti DUDEssa projektien ohjaajana, ja muutenkin olen mukana pyörittämässä hankkeen toiminnan arkea.

Centrialla olen toiminut aprillipäivästä 2018 TKI-kehittäjä tittelillä myös muissa hankkeissa ja nykyään vedän myös muutamaa kurssia opetuksen puolella.

Harrastukseni ja mielenkiinnon kohteeni vaihtuvat melko tiheään, mutta tietotekniikka tavalla tai toisella on ollut mukana pitkään. Tällä hetkellä keskustelen mielellään myös esim. matelijoista, lukoista ja käsitöistä.Lähetä Janille sähköpostia

Jani Valjus